Bedre kommunikation, bedre arbejdsmiljø og bedre beslutninger

 

Nyt inspirerende, lærerigt og energigivende foredrag, der passer perfekt til gå-hjem møder, seminarer, konferencer eller i andre arbejdssammenhænge, hvor der er brug for et mentalt og energimæssigt indspark.

 

foredrag - arbejdsmiljø, kommunikation, beslutningerForedraget giver et øjeåbnende indblik i, hvad vi kollektivt kan gøre for at forbedre arbejdsmiljøet, hvad vi kan gøre for at forbedre den interne kommunikation (selvfølgelig også den eksterne), og hvilke processer der bevidst og især ubevist har en skræmmende stor indvirkning på vores beslutninger. Foredraget ser på de bevidste og ubevidste processer i hjernen, der bliver fremprovokeret af vores medmennesker – primært de non-verbale signaler.

 

Foredraget er både lærerigt, morsomt og yderst relevant, da det tager udgangspunkt i dagligdags situationer, vi alle kender på arbejdspladsen. Foredraget vil blive krydret med videoklip og sjove eksempler, der garanteret vil give deltagerne en øjenåbner eller to! Foredraget er 90 minutter langt (kan justeres). Foredraget kommer også på engelsk: Better Communication, Better Work Environment, and Better Decisions.

 

Vigtig information - Corporate Talk

 

5 grunde til hvorfor du skal vælge dette foredrag:

  • Perfekt til gå-hjem mødet, seminaret eller konferencen.
  • Foredraget holdes i hele landet.
  • Foredraget er fuld af gode grin, øjenåbnere og smittende energi.
  • Foredraget giver konkrete og håndgribelige værktøjer.
  • Indspark og forbedringer til den interne kommunikation.

Udtalelser fra deltagere til foredraget:

“Tak for et rigtig godt og inspirerende foredrag. Det er noget at det bedste jeg har hørt længe, og du ramte mange med dine budskaber i går.”

“Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger på dit indlæg. Alle deltagerne var meget begejstrede og følte, at du virkelig forstod at puste liv og energi i et lidt træt publikum.”

“Vi var alle meget begejstret for hans foredrag, og det har givet stof til eftertanke. Han var super god til at kommunikere det, han gerne ville have ud, og vi er i hvert fald flere i gruppen, som kender det med, at man bliver påvirket af andres humør/kropssprog – så vi vil tænke lidt mere over vores eget kropssprog, og hvordan vi møder folk. Desuden syntes jeg det var interessant, det han fortalte med, at man ofte misfortolker andres kropssprog, når man er nervøs og det med, at når man fokusere på noget, så hører man ikke det hele eller overser andre ting, som også kunne være vigtige. Generelt super godt og super inspirerende og klart noget vi kunne bruge i vores hverdag (og et dejligt energi boost).”

Foredragsholder:

coach-præsentationsteknik-powerpoint-Kristian-Koch-100x180
Kristian Koch
> Information om Kristian Koch

Book foredraget eller få mere information:

Telefon: +45 61338833
Mail: kontakt@presentationskills.dk

Eller udfyld nedenstående formular: