Slået op d.

Podcast: Du skal IKKE være dig selv under en præsentation

Podcast: Kristian Koch

Gæst i Mindcast Podcast

For nylig var jeg gæst hos den energiske Niels Vium i hans podcast Mindcast. Vi havde en sjov og inspirerende snak om alt fra tomhedsblues til kunsten at meditere på toilettet. Og så talte vi selvfølgelig om præsentationsteknik.

Nej, du skal IKKE være dig selv

Vi talte bl.a. om folks selvbillede versus andres opfattelse af dem. Og hvorfor det ofte er et rigtig dårligt råd at sige til folk, at ”de bare skal være sig selv”. Uden at det gik hen og blev helt eksistentielt talte vi om,

 

at de færreste ved, hvem de selv er under en præsentation og heller ikke aner, hvordan de virker på andre.


Jeg fortalte om, hvordan jeg i stedet coacher folk i at ligne sig selv og får dem til at øve sig i at være naturlige, selvom det umiddelbart virker selvmodsigende.

Jeg er ligeglad med, hvem du er

En anden pointe vi fik os en god snak om, var at jeg som coach som udgangspunkt er helt ligeglad med hvem folk er (det er selvfølgelig sat lidt på spidsen).

 

Mit hovedfokus ligger nemlig på deres budskab, og hvordan de præsenterer det uden at lade deres eget ego overskygge budskabet.

Vi snakkede også om meget andet, men det synes jeg, du skulle tage selv at høre i Niels’ podcast.

 

Du kan høre podcasten her

 

PS. Elsker du podcast, har jeg også medvirket i startupsnakken, hvor jeg bl.a. snakker om elevatorpitch og nervøsitet. Du kan høre den her.

 

Indtil næste gang må du have en rigtig god dag!
Kristian Koch

Kristian Koch Facebook

 

Ps. Søger du flere gode råd, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Her er et udsnit af vores kunder. Ingen er for store eller små, så skriv eller giv os et kald, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Tlf.: 61338833 kontakt@presentationskills.dk

Kunder referencer Presentation Skills

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *