Bedre kommunikation, bedre arbejdsmiljø og bedre beslutninger

Der er lavet utallige undersøgelser omkring, hvordan vi i hverdagen påvirkes af diverse faktorer på vores arbejdsplads. Faktorer som af større eller mindre grad har en indvirkning på vores arbejdsmoral, og den måde vi kommunikerer med vores kollegaer på. Og i særdeleshed hvordan beslutningsprocessen kan påvirkes både internt og eksternt.

De fleste af os har oplevet situationer, hvor man har talt forbi en kollega og senere erfaret, at ens budskab faldt til jorden. Eller lignende tilfælde hvor kommunikationen på den ene eller anden måde har haft en afgørende faktor i situationens udfald.

Presentation Skills har skabt et nyt format, som tilegner sig alle virksomheder. Et yderst relevant og underholdende foredrag, som på kort tid uddanner og informerer deltagerne om konkrete og virkbare metoder, der kan skabe en radikal ændring i kommunikationen på arbejdspladsen og dermed forbedre arbejdsmiljøet.

Dit personline udbytte

  • Grundigt indblik i bevidste og ubevidste handlingsmønstre i arbejdsøjemed.

  • Værktøjer til at styrke din kommunikation.

  • Fundament for at forbedre arbejdsmiljøet.

Metode

Foredraget giver et øjenåbnende indblik i, hvad vi kollektivt kan gøre for at forbedre arbejdsmiljøet. Hvad vi kan gøre for at forbedre den interne kommunikation (selvfølgelig også den eksterne), og hvilke processer der bevidst og især ubevidst har en skræmmende stor indvirkning på vores beslutninger i dagligdagen.

Foredraget er både lærerigt, morsomt og yderst relevant, da det tager udgangspunkt i dagligdagssituationer, vi alle kender på arbejdspladsen. Ligeledes krydres foredraget med videoklip og sjove eksempler, der med garanti vil udvide deltagernes horisont.

Efter foredraget vil deltagerne føle sig styrket som en enhed og gå derfra med en større forståelse for et godt arbejdsmiljø, bedre kommunikation, og hvorledes de kan lette beslutningsprocessen. Vigtige faktorer der alle vil være med til at højne deres arbejdsmoral og optimere på arbejdsgangene generelt.

Din virksomheds udbytte

  • Konkrete metoder til bedring af kommunikation internt og eksternt.
  • Tips til at lette beslutningsprocesser.
  • Fælles forstærkning af arbejdsmoral.
  • Grundlag for bedre arbejdsmiljø.

Praktisk info

Varighed: ca. 90 minutter.
Sprog: dansk eller engelsk.
Afholdes nationalt og internationalt.

Kan skræddersyes efter behov.

“Tak for et rigtig godt og inspirerende foredrag. Det er noget at det bedste jeg har hørt længe, og du ramte mange med dine budskaber i går.”

Klaus, LEGO

“Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger på dit indlæg. Alle deltagerne var meget begejstrede og følte, at du virkelig forstod at puste liv og energi i et lidt træt publikum.”

Gitte, LEGO

“Vi var alle meget begejstret for hans foredrag, og det har givet stof til eftertanke. Han var super god til at kommunikere det, han gerne ville have ud.

Tina, LEGO

Din underviser

Kristian Koch er oprindeligt uddannet terapeut, og er én af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coaches indenfor PowerPoint og præsentationsteknikker.

Hans erfaring bygger på mere end 13 år, hvor han har coached erhvervsfolk i alle slags virksomheder både nationalt og internationalt. Han er ekspert i den gode powerpoint præsentation samt præsentationsteknikker, og har hjulpet et utal af klienter med at effektivisere tidsfaktoren i opbygning af PowerPoint samt optimering af slides i forbindelse med mersalg.

Book foredraget eller få mere information:

Find ud af hvor nemt vi kan optimere jeres powerpoint præsentationer, så I optimerer jeres salg. Tag fat i vores ekspert nu.

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt.

[ninja_forms id=17]