Stop!! Du må ikke scrolle ned, før du har læst de næste par linjer!

Førstehåndsindtryk pige

Hvad er din umiddelbare tanke, når du ser pigen på billedet her. Du behøver ikke at svare, for det jeg egentligt gerne vil have er, at du tænker over, hvor hurtig og automatisk din hjerne skaber en mening eller forestilling omkring pigen.

Om du vil det eller ej, så laver din hjerne en masse beslutninger for dig. Det sker længe før, du kognitivt når at tænke dig om. Det er smart, for så sparer hjernen en masse energi. Problemet er bare, at hjernen ofte tager fejl.

Så inden jeg går videre: Hvad tænkte du på, da du så billedet af pigen? Når du har tænkt lidt, må du scrolle ned.

Pige førstehåndsindtryk

STOP VED DETTE BILLEDE!!

Hvad tænker du nu? Uden at proklamere at jeg er tankelæser, er jeg helt sikker på, at du tænker noget andet om pigen, end du gjorde ved det første billede. Brug lige 5 sekunder på at tænke over, hvad du tænker om pigen nu.

Når du har gjort det, skal du til det igen! Scroll længere nede.

Førstehåndsindtryk Danmark

Hvad tænker du så nu??

Overrasket ikke? Hvis din umiddelbare reaktion er, som de fleste, tænkte du nok ikke på, at pigen spiller guitar på de forrige billeder.

Hvad er meningen med dette indlæg?

Jo ser du, ofte møder jeg klienter, som mener at tøj og kropslig udstråling ikke betyder noget i forhold til de ord og sætninger, de bruger. Men som du forhåbentligt har mærket på egen krop nu, så siger vi mennesker utrolig meget…non-verbalt.

Ofte betyder non-verbale signaler meget mere, end det, der kommer ud af vores mund!

Selvom tanken ikke er flatterende, så kan vi mennesker altså ikke lade være med at kategorisere mennesker efter udseende og udstråling. Problemet med det er, at vi ofte drager forkerte konklusioner.

Min pointe er:

Hvis du ikke vil misforstås eller sættes i den forkerte bås, skal du være bevidst om, hvilke signaler du sender med dit udseende og dit kropssprog.

Og nu – den sidste overraskelse!!

Hvad tror du så pigen spiller på sin guitar? Hvis du har gættet rigtigt, får du en virtuel high-five fra mig. God fornøjelse!

Hvem er Kristian Koch?

Kristian Koch er en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coaches, som hjælper Danmarks største erhvervsfolk og musikere til at formidle troværdige og fængende budskaber.

Kristian Koch hjælper virksomheder med at komme igennem med deres budskaber, når det virkelig gælder. Kristian Kochs ekspertise bygger på over 15 års erfaring med rådgivning af musikere og erhvervsfolk.

Kristian Koch hjælper b.la. Novo Nordisk, LEGO, Boston Consulting Group, Kromann Reumert, Red Bull, The Minds of 99, Benal, DJ Martin Jensen, Phlake, Jada og Hanne Boel.

Ønsker du mere information?

Du er altid mere end velkommen til at ringe på tlf.: +45 61338833. Du kan også udfylde formularen.

Du hører fra mig inden 24 timer.