Foredrag – Få styr på forberedelsen af det gode foredrag.

Sådan forbereder du dig optimalt til det gode foredrag

Har du nerver til at overlade det hele til tilfældighederne?

Du skal holde et foredrag om to uger. Læner du dig tilbage og venter på at inspirationen kommer til dig eller er du allerede i gang med at undersøge lokalerne, der hvor foredraget skal holdes? Måderne vi forbereder os på er meget forskellige. Men der findes en række værktøjer, der kan få dig sikkert gennem forberedelsesperioden og sikre dig et spændende og informerende foredrag, der sælger dit budskab.

Meget af det der afgør, om dit foredrag bliver en succes, handler ikke kun om talent og flair, men om god forberedelse. Det kan vise sig lige så vigtigt at fokusere på de praktiske detaljer, som at få skruet indholdet godt sammen og få styr på de formidlingsmæssige aspekter. Når det praktiske så er i orden, kan du fokusere på det allervigtigste: Hvordan du KOMMUNIKERER dit budskab optimalt!!

Per Wium giver en række effektive råd til forberedelse af det gode foredrag. God forberedelse betyder mindre stress, mindre nervøsitet, bedre formidling og større chance for, at du får plantet dit budskab i publikums bevidsthed, så de husker dit foredrag og dine pointer længe efter.

Foredragsholder:


Per Wium
> Information om Per Wium

Book foredraget eller få mere information:

Telefon: +45 61338833
Mail: kontakt@www.presentationskills