Optimer din slides
og fasthold dine lytteres
opmærksomhed
til sidste slide

Kan dine PowerPoint eller Keynote slides også bilve meget bedre?

Hvem har ikke prøvet at få tunge øjenlåg, når endnu en PowerPoint præsentation ruller over skærmen? Hvornår har du sidst oplevet en PowerPoint præsentation, du kan huske fordi den rent faktisk var god? Hvor gode er dine egne PowerPoint præsentationer egentlig?

PowerPoint er et virkelig godt redskab for dig som oplægsholder. Det hjælper dig til at få dit budskab ud og sælge dit produkt. Men i flere og flere tilfælde ender det med at irritere publikum i stedet for at oplyse og interessere dem.

Undgå at flere dårlige slides tager opmærksomheden fra dig og dit budskab. Fasthold dit publikum med PowerPoint er et foredrag, der hjælper dig med præcis det.

For mere inspiration, læs blogindlægget 10 TIPS: Sådan laver du en kedelig præsentation.

Dit personlige udbytte

  • Opbyg dine slides korrekt.

  • Styrk dit budskab.

  • Brænd igennem.

  • Fasthold dit publikums opmærksomhed.

  • Spar tid.

BOOK KURSUS NU

Metode

Ved gennemgang af de fem gængse PowerPoint genrer finder du ud af, hvor det kan gå galt (selv for den mest øvede oplægsholder). En bred vifte af eksempler på kluntet, humoristisk, velfungerende og inspirerende brug af PowerPoint illustrerer de forcer og ulemper, der kan forekomme ved brug af værktøjet.

Via teorier og praktiske øvelser lærer du at komme sikkert i mål med din næste PowerPoint præsentation. Du får teknikker med hjem, så du vil være forberedt på de udfordringer, du måtte møde ved din næste præsentation. Det gør dig i stand til at klargøre dig selv i en sådan grad, at du vil opleve en mere rolig dig, og dermed opnå dine mål.

Din virksomheds udbytte

  • Større udbytte ved kommende præsentationer.
  • Skarpere og tydeligere budskaber kunden kan huske.
  • Et fælles sprog omkring opbygning af salgspræsentationer.
  • De ansatte vil bruge mindre tid på forberedelse.
  • De ansatte vil føle sig mere sikre foran kunden.

Praktisk info

Varighed: 1-2 timer.
Sprog: dansk eller engelsk.
Afholdes nationalt og internationalt.

Kan skræddersyes efter behov.

BOOK KURSUS NU

Din underviser

Kristian Koch er oprindeligt uddannet terapeut, og er én af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coaches indenfor PowerPoint og præsentationsteknikker.

Hans erfaring bygger på mere end 13 år, hvor han har coached erhvervsfolk i alle slags virksomheder både nationalt og internationalt. Han er ekspert i den gode powerpoint præsentation samt præsentationsteknikker, og har hjulpet et utal af klienter med at effektivisere tidsfaktoren i opbygning af PowerPoint samt optimering af slides i forbindelse med mersalg.

Book foredraget eller få mere information:

Find ud af hvor nemt vi kan optimere jeres powerpoint præsentationer, så I optimerer jeres salg. Tag fat i vores ekspert nu.

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt.