Fasthold dit publikum med Powerpoint 2017-05-17T00:44:28+00:00

Fasthold dit publikum med Powerpoint

Powerpoint kursus og foredrag

Dræber du publikum med PowerPoint?

Hvorfor er det, at man altid får tunge øjenlåg, når kollegaen tænder for projektoren og smider en PowerPoint på? Og hvorfor er det, at mange af de bedste præsentationer, vi har set, slet ikke benytter PowerPoint?

PowerPoint er et godt redskab for dig som oplægsholder – dels kan det være en stor støtte, og dels kan det hjælpe dig med at sælge budskabet. Men i mange tilfælde ender det med at irritere publikum i stedet for at hjælpe dem. I værste fald tager de dårlige slides fokus fra dig og det, du har at sige – og det er sjældent, hvad vi ønsker som oplægsholdere.

Foredragets indhold

I foredraget ‘Fasthold dit publikum med PowerPoint’ viser Kristian Koch hvad det er, der går galt. Med en gennemgang af de fem PowerPoint-genrer og en bred vifte af eksempler på kluntet, humoristisk, velfungerende og fantastisk brug af PowerPoint, kan man virkelig se, hvilke forcer og ulemper de forskellige værktøj har. De gode råd om brug af PowerPoint hjælper med at fokusere på de rigtige værktøjer, så det at lave en god og effektiv PowerPoint bliver en leg.

Underviser:

Kristian Koch
Kristian Koch
> Information om Kristian Koch

Book foredraget eller få mere information:

Telefon: +45 61338833
Mail: kontakt@www.presentationskills

Eller udfyld nedenstående formular: