Præsentationsteknik der virker 2017-11-16T09:11:58+00:00

Præsentationsteknik der virker

Det er en kendsgerning, at for de fleste mennesker – endda selv erfarne oplægsholdere – kan det være en skræmmende oplevelse at lave en præsentation foran et publikum. Om det er foran venner, familie, kollegaer eller fremmede har ingen betydning – det er skræmmende. Ofte er det fordi, vi er bange for at begå fejl, og fordi vi ikke ved, hvad vi skal gøre af os selv.

En præsentation af foredragets indhold

På foredraget vil der blive gennemgået de klassiske fejl, mange laver, når de skal lave en præsentation. Disse små fejl er ofte det, der fjerner fokus fra budskabet, får taleren til at fremstå uprofessionel og værst af alt utroværdig. Det kan være alt lige fra hvordan man står med kroppen, til hvordan man bruger stemmen og hvordan man fanger lytterens interesse eller mangel på samme.

Med udgangspunkt i videoklip med forskellige talere og eksempler fremført af Kristian Koch, vil du blive introduceret til håndgribelige og anvendelige metoder, der retter op på disse fejl og derfor forbedrer din kommunikation både individuelt og i en gruppe. Alle fejl, råd og metoder vil blive eksemplificeret, så forståelsen er i top og emnet meget mere håndgribeligt. Efter foredraget vil du være meget mere bevidst om, hvad der gør dig mere troværdig som taler.

Se teaser fra E-kurset Professionel Præsentationsteknik

5 grunde til hvorfor du skal vælge dette foredrag:

  • Lær hvordan du fanger lytterens opmærksomhed.
  • Få styr på dit kropssprog.
  • Få styr på din nervøsitet.
  • Lær hvordan du bruger powerpoint korrekt.
  • Få den optimale kontakt til dine lyttere.

Underviser & foredragsholder

Book foredraget eller få mere information

Telefon: +45 61338833
Mail: kontakt@www.presentationskills

Eller udfyld nedenstående formular: