Foredrag – Severin & Koch: Dit kropssprog, din præsentation – din succes!

Foredrag med Severin og Koch

» 5 TING DU VIL FÅ SVAR PÅ «

• Hvilke signaler afgiver du bevidst og ubevidst, når du møder mennesker, og hvordan kan du blive opfattet?
• Hvordan opnår du størst succes med kropssproget under præsentationer, til møder og i sociale sammenhænge?
• Hvordan kan du få din nervøsitet til at forsvinde, og kan folk fornemme din nervøsitet?
• Hvordan bruger du effektivt øjenkontakt, distance, placering og bevægelser til at opnå dine mål?
• Hvordan undgår du de største brølere, og hvordan bliver du succesfuld i forretningslivet?


Severin & Koch i GO’ Morgen Danmark

Foredragets indhold

Få den viden om kropssproget de fleste burde have fået fra barnsben. Du vil lære at holde den gode præsentation, det gode møde eller blot excellere i sociale sammenhænge. Det er nemlig de færreste, der ved, hvilke signaler de bevidst eller ubevidst sender med kropssproget, og hvordan disse signaler tolkes af modtageren.

Hvorfor er der så mange, der går glip af muligheder pga. kropssprog, og hvorfor er der så mange, der går rundt nervøse flere uger før de skal holde en præsentation? Det er der én grund til – ingen har fortalt dem, hvad man skal gøre. Det vil Severin & Koch sætte en endelig stopper for!

Uundværlig viden

Severin & Koch tilbyder uundværlig viden om personlig fremtoning til præsentationer, i forretningslivet, til møder og forhandlinger, og i sociale sammenhænge. Severin & Koch er en videnbank om kropssprog og de bevidste og ubevidste signaler, vi mennesker sender.

Efter 4 timer i selskab med Severin & Koch vil du kunne mærke en konkret forskel på din nervøsitet, dit kropssprog, og hvordan du ser andres kropssprog. Herudover vil du få håndgribelige tips og teknikker, som du øjeblikkelig kan benytte.

Vigtigt

Seminaret indeholder ingen interaktive øvelser! Du bliver ikke hevet op på scenen, og du skal ikke præsentere dig for alle tilstedeværende eller lignende. Derimod vil du modtage et bombardement af indtryk og ny viden fra scenen.

Book foredraget eller få mere information:

Telefon: +45 61338833
Mail: kontakt@www.presentationskills