Vi klemmer troværdigheden ud af dig

Trine Nebel og Kristian Koch - præsentationsteknik kursus

Hvor troværdig er du egentlig?

Din præsentation kan – som intet andet – påvirke dit publikum og formidle et unikt budskab. Vi skriver udtrykkeligt kan, for alting handler om at du har de rette værktøjer, og om du formår at fremstå troværdig. Troværdig i modtagernes øjne vel at mærke, for det er publikum der bestemmer.

En god præsentation handler om de rette ord, forståelse for hvad der påvirker dit publikum og en sammenhængende brug af kroppen. Nu har du mulighed for at møde to absolut fagnørder inden for hver af disse områder. Du får to i én – vi så at sige ’klemmer’ troværdigheden ud af dig.

Trine Nebel og Kristian Koch er passionerede formidlere og praktiserer selv hvad de prædiker. Så du kan forvente et kursus der er sjovt, underholdende – og videnstungt. Netop denne kombination og passion har vi ikke fantasi til at tro, du kan finde andre steder.

Alle taler om autenticitet, men de færreste gør noget ved det. Koch & Nebel gør det komplekse konkret, og viser dig hvordan du kan arbejde i praksis  med to sider af samme sag; din troværdighed!

Kursusudbytte – hvad du ikke får andre steder

Det eneste kursus, og måske den eneste situation, hvor det at ‘komme i klemme’, kan få afgørende positiv betydning for dit brand, præsentationsteknik og veltalenhed. Din troværdighed er og bliver dit største strategiske aktiv. Tillid siges at være op i mod 85% afgørende for alle vores tilvalg og tilkøb. Hos Koch & Nebel lærer du, hvad tillid udgøres af, og hvordan du kan arbejde strategisk med den.

Trine Nebel er rådgivende retoriker med speciale i omdømme og human brand. Trine lægger vægt på, at både tung og urgammel teori skal kunne anvendes i praksis og være til at forstå. Trine har 15 års undervisningserfaring, underviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og rådgiver afsendere i hvordan de bliver troværdige formidlere. Trine er antitesen på det overfladiske, varm luft og upersonlige budskaber.

Kristian Koch er kropsnørd, uddannet skuespiller og kommunikator, der i mere end 10 år – med krop og sjæl – har coachet erhvervslivet og musikere i troværdig fremtoning. Hvis publikum ikke tror på din fremtoning, er det fuldstændig ligegyldigt, hvad du siger. Kristian er jyde, logiksøgende og en no nonsens – det modsatte af en pistolsælgende, højtsvævende managementkonsulent.

Undervisere:


Trine Nebel
> Information om Trine Nebel

Kristian Koch
Kristian Koch
> Information om Kristian Koch

Book kurset eller få mere information:

Telefon: +45 61338833
Mail: kontakt@www.presentationskills