Individuel coaching 2017-11-15T19:42:37+00:00

Individuel coaching – den korte vej til hurtige resultater!

Står du overfor en specifik præsentation, en jobsamtale eller et vigtigt møde som volder dig problemer, er individuel rådgivning noget for dig. Presentation Skills tilbyder individuel rådgivning og hjælp til dine præsentationer, hvis du skal til jobsamtale eller hvis du har et vigtigt møde.

Struktur og budskab

Vi hjælper dig med at lave en god struktur i dine oplæg og samtaler. Hvis du bruger PowerPoint, hjælper vi dig med at bruge den som en kommunikationsraket, med dit budskab i førersædet. Ønsker du hjælp med det praktiske omkring PowerPoint, så den visuelle profil hænger sammen med det ønskede budskab, tilbyder vi alt lige fra teknisk support til opstramning af det grafiske materiale og indhold.

Usikker?

Er du usikker på din egen fremtoning eller føler du dig nervøs? Presentation Skills hjælper dig med at få styr på din stemme, dine kropslige signaler samt nervøsitet, så du fanger dine tilhøreres opmærksomhed, samtidig med du fremstår mere sikker og rolig.

Personlig præsentations-coaching

Taler du ofte, og vil du gerne blive bedre? Lad Presentation Skills følge dig, og få personlig feedback på dine oplæg. Bliv opmærksom på dine dårlige vaner og vind dit publikum. Hver eneste gang, Presentation Skills hjælper med at forbedre en vigtig præsentation eller samtale, tager vi udgangspunkt i dig og dine forcer, så udtrykket bliver personligt og naturligt.

Book en session eller få mere information:

Telefon: +45 61338833
Mail: kontakt@www.presentationskills