Kom hurtigere i mål med 1 til 1 sparring

Individuel coaching – den korte vej til hurtige resultater

Individuel coaching er for dig, der ønsker at blive en endnu bedre oplægsholder.

Det er for dig, der vil blive din nervøsitet kvit. Står du overfor en jobsamtale eller et vigtigt møde, hvor du virkelig skal performe, så er individuel coaching noget for dig.

Uanset udfordringen kan Presentation Skills hjælpe dig med at optimere dit budskab, din præsentation og dig som afsender.

Er du usikker på din egen fremtoning? Så får du her de helt rigtige teknikker til, at få styr på din stemme og dine kropslige signaler. Således fanger du dine tilhørers opmærksomhed samtidig med, at de husker dig, når du er gået ud af døren.

Dit personlige udbytte

  • Styrk din troværdighed.

  • Vend nervøsiteten til noget positivt.

  • Forbliv rolig og overbevisende.

  • Sælg dit budskab.

  • Brænd igennem.

Metode

Individuel coaching bliver bygget op omkring dig og dit behov. Forløbet skræddersyes til dig, så vi dermed kan sikre opnåelse af de mål, du ønsker.

Du vil blive guidet igennem konkrete metoder og teknikker, som du kan læne dig op af og finde tryghed i til din næste præsentation. I en sådan proces er noget af det allervigtigste, at skabe trygge rammer. Derfor finder vi sammen ud af, hvor det føles bedst for dig at arbejde med de værktøjer, du får præsenteret.

For mange kan det være skræmmende, at skulle stille sig op foran en forsamling til et kursus eller en workshop, men med individuel coaching undgår du det, og i stedet vil vores fælles fokus være på dit tempo og fremgangsønske.

Du får hjælp til at lave en god struktur i dine oplæg og samtaler. Hvis du benytter dig af PowerPoint, får du hjælp til at bruge den som en kommunikationsraket med dit budskab i førersædet. Du vil efter forløbet føle dig rustet til at angribe din næste præsentation med ro i sindet og styrket selvværd. Det gælder ikke kun din næste præsentation men resten af livet.

Udtalelser

Hvem er Kristian Koch?

Kristian Koch er en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coaches, som hjælper Danmarks største erhvervsfolk og musikere til at formidle troværdige og fængende budskaber.

Kristian Koch hjælper virksomheder med at komme igennem med deres budskaber, når det virkelig gælder. Kristian Kochs ekspertise bygger på over 15 års erfaring med rådgivning af musikere og erhvervsfolk.

Kristian Koch hjælper b.la. Novo Nordisk, LEGO, Boston Consulting Group, Kromann Reumert, Red Bull, The Minds of 99, Benal, DJ Martin Jensen, Phlake, Jada og Hanne Boel.

Ønsker du mere information?

Du er altid mere end velkommen til at ringe på tlf.: +45 61338833. Du kan også udfylde formularen.

Du hører fra mig inden 24 timer.