Kom hurtigere i mål med 1 til 1 coaching

Individuel coaching – den korte vej til hurtige resultater

Individuel coaching er for dig, der ønsker at blive en endnu bedre oplægsholder.
Det er for dig, der vil blive din nervøsitet kvit. Står du overfor en jobsamtale eller et vigtigt møde, hvor du virkelig skal performe, så er individuel coaching noget for dig.

Uanset udfordringen kan Presentation Skills hjælpe dig med at optimere dit budskab, din præsentation og dig som afsender.

Er du usikker på din egen fremtoning? Så får du her de helt rigtige teknikker til, at få styr på din stemme og dine kropslige signaler. Således fanger du dine tilhørers opmærksomhed samtidig med, at de husker dig, når du er gået ud af døren.

Dit personlige udbytte

  • Styrk din troværdighed.

  • Vend nervøsiteten til noget positivt.

  • Forbliv rolig og overbevisende.

  • Sælg dit budskab.

  • Brænd igennem.

BOOK FOREDRAG

Metode

Individuel coaching bliver bygget op omkring dig og dit behov. Forløbet skræddersyes til dig, så vi dermed kan sikre opnåelse af de mål, du ønsker.

Du vil blive guidet igennem konkrete metoder og teknikker, som du kan læne dig op af og finde tryghed i til din næste præsentation. I en sådan proces er noget af det allervigtigste, at skabe trygge rammer. Derfor finder vi sammen ud af, hvor det føles bedst for dig at arbejde med de værktøjer, du får præsenteret. For mange kan det være skræmmende, at skulle stille sig op foran en forsamling til et kursus eller en workshop, men med individuel coaching undgår du det, og i stedet vil vores fælles fokus være på dit tempo og fremgangsønske.

Du får hjælp til at lave en god struktur i dine oplæg og samtaler. Hvis du benytter dig af PowerPoint, får du hjælp til at bruge den som en kommunikationsraket med dit budskab i førersædet. Du vil efter forløbet føle dig rustet til at angribe din næste præsentation med ro i sindet og styrket selvværd. Det gælder ikke kun din næste præsentation men resten af livet.

Din virksomheds udbytte

  • Større udbytte ved kommende præsentationer.
  • Skarpere og tydeligere budskaber kunden kan huske.
  • Et fælles sprog omkring opbygning af salgspræsentationer.
  • De ansatte vil bruge mindre tid på forberedelsen.
  • De ansatte vil føle sig mere sikre foran kunden.

Praktisk info

Varighed: Efter aftale.
Sprog: dansk eller engelsk
Afholdes nationalt og internationalt.

Kan skræddersyes efter behov.

BOOK KURSUS NU

”Kristian Koch har givet mig et individuelt coachingforløb, hvor jeg er blevet bevidst om, hvordan jeg kan brænde i gennem med mine budskaber, når præsenterer. Kristian har givet mig en ny tilgang til at strukturere mine oplæg på, og han har givet gode råd til det visuelle materiale. Kristian har ikke mindst gjort mig bevidst om min egen fremtoning og kropsprog, når jeg står på scenen. Og det virker. Jeg betragter mig selv som en erfaren oplægsholder, men dette forløb har uden tvivl gjort mig bedre.”

Andreas, Vejdirektoratet

“Thanks Kristian for your excellent personal coaching, for helping me identify weak areas and for providing me with the right tools. The improvement is already visible.”

Hanna, Novo Nordisk

Din underviser

Kristian Koch er oprindeligt uddannet terapeut, og er én af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coaches indenfor PowerPoint og præsentationsteknikker.

Hans erfaring bygger på mere end 13 år, hvor han har coached erhvervsfolk i alle slags virksomheder både nationalt og internationalt. Han er ekspert i den gode powerpoint præsentation samt præsentationsteknikker, og har hjulpet et utal af klienter med at effektivisere tidsfaktoren i opbygning af PowerPoint samt optimering af slides i forbindelse med mersalg.

Book foredraget eller få mere information:

Find ud af hvor nemt vi kan optimere jeres powerpoint præsentationer, så I optimerer jeres salg. Tag fat i vores ekspert nu.

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt.