Skal I også have styr på... PowerpointOnline virker det`?

præsentationsteknik kursus

Lav den perfekte præsentation

Lær effektive præsentationsteknikker og bliv en formidabel oplægsholder. Lær hvordan:

 • Du kommer godt fra start

 • Du styrker dit budskab

 • Du brænder igennem

 • Du fanger publikums opmærksomhed

 • Du fremstå troværdig

 • Du gør nervøsiteten til din ven

“Slip nervøsiteten og brag igennem med dit budskab

Mærker du nervøsiteten sprede sig i kroppen, når du skal forberede en præsentation? De svedige håndflader og hjertet der banker hurtigere og hurtigere. Det kan nærmest føles som om, at kroppen bliver lammet.

Det er en følelse, som de fleste oplægsholdere kender til. Nogen har bare lært at kontrollere det bedre end andre.

Nervøsitet er blandt de emner, der fokuseres på i kurset Den perfekte præsentation. Men det handler i større grad om at få indblik i konkrete metoder, som du kan bruge for at optimere din næste præsentation.

Efter kurset vil du ikke kun have styr på din nervøsitet. Du vil også vide, hvordan du kommer godt fra start og hvordan du kan bruge dit kropssprog til din fordel.

Hvad er det værd for dig og din organisation, at du laver skarpe præsentationer?

Bruger I også oceaner af tid og penge på research, forskning, produktudvikling, konceptudvikling, hjemmesider, markedsføring osv.? Men når det kommer til selve leveringsdelen, som ansigt-til-ansigt præsentationer er, tager I den på rutinen.

Hvad er den reelle værdi for dig, hvis din præsentation virker eller ikke virker? For mange af mine klienter er det mange millioner værd!

Hvis I er som de fleste, bygger I jeres præsentationer på mavefornemmelser. Eller også bruger I samme metode, som I har set jeres halvtørre universitetslærer bruge for 15 år siden.

Det værste er, at langt de fleste erhvervsfolk og ledere, jeg arbejder med, udmærket godt ved, at det ikke er godt nok, det de præsterer.

Men fordi de ikke har et alternativ, fortsætter de ufortrødent med at underlevere.

Har du heller ikke tid til at forberede dine præsentationer?

Lad os nu være ærlige, det er spild af alles tid ikke at have styr på sin præsentationsteknik.

Efter dette kursus vil du vide, hvordan du opbygger dine præsentationer for at få størst virkning. Den gode nyhed er, at det vil tage dig meget mindre tid!

Du vil have en metode og teknik, der vil spare dig 50% af din forberedelsestid.

Laver I præsentationer i teams, vil I spare endnu mere tid på jeres fælles præsentationer.

Søger du en metode, der sikrer, at dine præsentationer sidder lige i skabet?

På syv timer vil du lære COS metoden (Credible On Stage), der b.la. bliver brugt til TED Talks, interne og eksterne præsentationer, Keynote speaks, salgspræsentationer og pitching.

Med udgangspunkt i din egen præsentation vil du på syv timer rykke dig fra at lave gennemsnitlige præsentationer til at lave præsentationer, der er professionelle, troværdige og spot on i forhold til dine budskaber.

 

Du vil udelukkende arbejde på din egen præsentation, og efter kurset vil du stå med en færdig præsentation, som aldrig har været bedre.

Kurset henvender sig til:

• CEO’s
• Ledere
• Ansatte hvis job kræver skarpe præsentationer
• Ansatte hvor oplæg er en del af salgsprocessen
• Ansatte hvor deres præsentationer skal gøre en forskel

Det her kommer du til at opleve på kurset.

På dette intensive 1 dags kursus lærer du de overraskende og enkle strategier bag effektiv, moderne præsentationsteknik, så du får samarbejdspartnere, der vil elske at høre, hvad du har at sige.

Dagen veksler mellem teori (COS metoden), arbejde på eget materiale og implementering.

Hvordan du laver en god start, der fanger lytterens opmærksomhed på en professionel, troværdig og faglig måde. Fokus ligger på dit indhold og på budskabet.
Hvordan du bruger psykologiske virkemidler og gennemtestede dramaturgiske værktøjer til at vække lytternes naturlige nysgerrighed for dit indhold og budskaber.
Hvordan du opbygger din præsentation, så du husker materialet meget bedre, samtidig med at der er en tydelig rød tråd i alt det, du siger. Hvis du har en tendens til at miste tråden og plapre derudad, så bliver denne viden meget værdifuld for dig.
Hvordan du versionerer dine præsentationer, så du overholder tiden. Du får en guideline til, hvordan du strukturerer dine præsentationer alt afhængig af, om du skal tale i 10, 20, 30 minutter eller længere.
Hvordan du laver effektive og simple slide templates, dine lyttere vil elske, som derudover vil spare dig for oceaner af forberedelsestid på fremtidige præsentationer
Hvordan du skal levere dine præsentationer på en saglig og professionel måde, så de fænger lytternes interesse


VIGTIGT: Dette er ikke et salgskursus eller Powerpoint/Keynote kursus! Det er et præsentationsteknik kursus, der bygger på dramaturgiske værktøjer og psykologiske mekanismer til opbygning af dine præsentationer.

Hvem er din underviser?

Kristian Koch er en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coach, som hjælper Danmarks største erhvervsfolk og musikere i at formidle troværdige og fængende budskaber.

Kristian Koch hjælper virksomheder med at komme igennem med deres budskaber, når de skal lave vigtige præsentationer. Kristian Kochs ekspertise bygger på over 15 års erfaring med rådgivning af musikere og erhvervsfolk.

Kristian Koch hjælper b.la. Novo Nordisk, LEGO, Boston Consulting Group, Kromann Reumert og Red Bull.

Hvad kan du forvente efter kurset?

 • Du fremstår mere troværdig og professionel
 • Du vil føle dig mere sikker
 • Dine budskaber står meget skarpere
 • Du undgår adfærd, som sænker din status
 • Du udstråler ro, selv når der er pres på

Er kurset din tid og investeringen værd?

Hvorfor ikke investere i at kunne forbedre alle dine fremtidige præsentationer? For hvad betyder grundig forberedelse, den rette data, de rigtige kilder, hvis leveringen ikke understøtter selvsamme. Hvad betyder store summer i marketing, opsøgende arbejde og flot materiale, hvis tilhørerne ikke lytter efter?

Kurset er den rigtige investering for dig, der:

Vil sælge dine budskaber gennem oplæg - uden at sælge
Vil overbevise modtagerne uden at presse på
Laver præsentationer, salgspræsentationer, oplæg og pitches, der er 10 minutter eller længere
Vil spare tid på at lave skarpe præsentationer
Laver præsentationer i teams

Kursuspris og det praktiske:

Din investering i kurset, som du vil profitere af i alle dine fremtidige præsentationer, er:

Kr. 4.995.- + moms

Dato: Den 3. marts 2020 kl. 9:00 – 16:00.

Sted: Gammel Køge Landevej 55, 5.sal, 2500 Valby.

Forplejning: På dagen vil der blive serveret frokost, kaffe/the, snacks og kage.

Parkering: Der er gratis parkering.

Medbring: Egen computer med Powerpoint, Keynote eller lign. Medbring en præsentation, du ønsker at løfte til helt nye højder.

Kurset udsolgt på 7 dage – skriv dig på ventelisten

Alle pladser på kurset er fyldt. Skriv dig på ventelisten, og du vil få en notifikationsmail før alle andre, så snart jeg åbner for næste kursus.