E-kurser er nemt, effektivt og fleksibelt

> Se vores e-kurser her

Bliv en bedre oplægsholder i de trygge rammer af dit eget hjem og i dit helt eget tempo.

Ønsker du at optimere din næste præsentation? Skal du forberede dig ekstra godt til en jobsamtale eller et vigtigt møde? Og mangler du indspark og teknikker til at kontrollere din nervøsitet samtidig med, at du leverer en præsentation, der ikke bliver glemt. Har du ikke tid eller mulighed for at deltage i et kursus, så skal du i stedet fokusere på e-kurser.

Dit personlige udbytte

  • Styrk din troværdighed.

  • Vend nervøsiteten til noget positivt.

  • Brænd igennem.

Metode

Ved hjælp af e-kurser kan du nemt og bekvemt komme i mål med dine ønsker om, at blive en bedre oplægsholder. Du får adgang til alle lektionerne i det enkelte kursus, og kan i dit eget tempo gennemgå dem, og endda gense dem du ønsker.

Du får en et unikt indblik i relevante teknikker og metoder, som du kan arbejde med for at kontrollere din nervøsitet og virke mere troværdig overfor dit publikum. Du vil lære, hvordan man som oplægsholder fremstår mere rolig, og bibeholder publikums opmærksom under hele præsentationen. Ved at have værktøjerne med dig i rygsækken, vil du automatisk føle dig bedre rustet til din næste præsentation og styrke din autenticitet.

Med e-kurserne har du muligheden for at vende tilbage igen og igen, hvis der er teknikker, du ønsker at finpudse.

E-kurser til din virksomhed

Som virksomhed er det nu muligt at lave en løsning, hvor e-kurserne integreres i virksomhedens intranet eller på virksomheden hjemmeside. Dermed har medarbejderne altid mulighed for, at kunne udvikle sig og optimere virksomhedspræsentationer eller lignende i deres eget tempo.

En metode hvor virksomheden kan tilbyde at videreuddanne og kompetenceudvikle medarbejderne, uden at skulle planlægge kurser og workshops. Med denne løsning sikrer arbejdsgiveren, at det er alle der kan være med, og ingen skal nødvendigvis motiveres til at deltage i et kursus og/eller overskride sine grænser.

Hvem er Kristian Koch?

Kristian Koch er en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coaches, som hjælper Danmarks største erhvervsfolk og musikere til at formidle troværdige og fængende budskaber.

Kristian Koch hjælper virksomheder med at komme igennem med deres budskaber, når det virkelig gælder. Kristian Kochs ekspertise bygger på over 15 års erfaring med rådgivning af musikere og erhvervsfolk.

Kristian Koch hjælper b.la. Novo Nordisk, LEGO, Boston Consulting Group, Kromann Reumert, Red Bull, The Minds of 99, Benal, DJ Martin Jensen, Phlake, Jada og Hanne Boel.

Sådan laver man skarpe online møder

Professional Public Speaking Techniques

Kristian Kochs Professionel Præsentationsteknik

Kristian Kochs Jobsamtaleteknik

Ønsker du mere information?

Du er altid mere end velkommen til at ringe på tlf.: +45 61338833. Du kan også udfylde formularen.

Du hører fra mig inden 24 timer.