E-kurser er nemt, effektivt og fleksibelt

> Se vores e-kurser her

Bliv en bedre oplægsholder i de trygge rammer af dit eget hjem og i dit helt eget tempo.

Ønsker du at optimere din næste præsentation? Skal du forberede dig ekstra godt til en jobsamtale eller et vigtigt møde? Og mangler du indspark og teknikker til at kontrollere din nervøsitet samtidig med, at du leverer en præsentation, der ikke bliver glemt. Har du ikke tid eller mulighed for at deltage i et kursus, så skal du i stedet fokusere på e-kurser.

Dit personlige udbytte

  • Styrk din troværdighed.

  • Vend nervøsiteten til noget positivt.

  • Brænd igennem.

Kontakt os i dag

Metode

Ved hjælp af e-kurser kan du nemt og bekvemt komme i mål med dine ønsker om, at blive en bedre oplægsholder. Du får adgang til alle lektionerne i det enkelte kursus, og kan i dit eget tempo gennemgå dem, og endda gense dem du ønsker.

Du får en et unikt indblik i relevante teknikker og metoder, som du kan arbejde med for at kontrollere din nervøsitet og virke mere troværdig overfor dit publikum. Du vil lære, hvordan man som oplægsholder fremstår mere rolig, og bibeholder publikums opmærksom under hele præsentationen. Ved at have værktøjerne med dig i rygsækken, vil du automatisk føle dig bedre rustet til din næste præsentation og styrke din autenticitet.

Med e-kurserne har du muligheden for at vende tilbage igen og igen, hvis der er teknikker, du ønsker at finpudse.

E-kurser til din virksomhed

Som virksomhed er det nu muligt at lave en løsning, hvor e-kurserne integreres i virksomhedens intranet eller på virksomheden hjemmeside. Dermed har medarbejderne altid mulighed for, at kunne udvikle sig og optimere virksomhedspræsentationer eller lignende i deres eget tempo.

En metode hvor virksomheden kan tilbyde at videreuddanne og kompetenceudvikle medarbejderne, uden at skulle planlægge kurser og workshops. Med denne løsning sikrer arbejdsgiveren, at det er alle der kan være med, og ingen skal nødvendigvis motiveres til at deltage i et kursus og/eller overskride sine grænser.

Din underviser

Kristian Koch er oprindeligt uddannet terapeut, og er én af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coaches indenfor PowerPoint og præsentationsteknikker. Hans erfaring bygger på mere end 13 år, hvor han har coached erhvervsfolk i alle slags virksomheder både nationalt og internationalt.

Han er ekspert i den gode powerpoint præsentation samt præsentationsteknikker, og har hjulpet et utal af klienter med at effektivisere tidsfaktoren i opbygning af PowerPoint samt optimering af slides i forbindelse med mersalg.

Book kontakt os og få mere information:

Find ud af hvor nemt vi kan optimere jeres præsentationer, så I optimerer jeres salg. Tag fat i vores ekspert nu.

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Sådan laver man skarpe online møder

Professional Public Speaking Techniques

Kristian Kochs Professionel Præsentationsteknik

Kristian Kochs Jobsamtaleteknik