Kurset er udsolgt

Kunsten at få dem med om bord med din præsentation

Sælg budskabet uden at sælge

Kurset er udsolgt
Kommer igen til foråret 2023.
Skriv dig på ventelisten for mere information.

“Jeg håber aldrig, at jeg kommer til at lave en dårlig præsentation igen

Må jeg gætte på, at det har du tænkt rigtig mange gange efter en vigtig præsentation? Men hurtigt glemmer du alt om at blive bedre – også selvom udfaldet af din præsentation ikke gik efter hensigten. Nu har du chancen for at gøre noget ved det!

På syv timer med dette intensive kursus, vil du rykke dig fra at lave gennemsnitlige præsentationer til at lave præsentationer, der er professionelle, troværdige og spot on i forhold til dine budskaber og modtagere.

Kurset er udsolgt
Kommer igen til foråret 2023.
Skriv dig på ventelisten for mere information.

Hvad er det værd for dig og din organisation, at du laver skarpe præsentationer?

Bruger I også oceaner af tid og penge på research, forskning, produktudvikling, konceptudvikling, hjemmesider, markedsføring osv.? Men når det kommer til selve leveringsdelen, som ansigt-til-ansigt præsentationer er, tager I den på rutinen.

Hvad er den reelle værdi for dig, hvis din præsentation virker eller ikke virker? For mange af mine klienter er det mange millioner værd!

Hvis I er som de fleste, bygger I jeres præsentationer på mavefornemmelser. Eller også bruger I samme metode, som I har set jeres halvtørre universitetslærer bruge for 15 år siden.

Det værste er, at langt de fleste erhvervsfolk og ledere, jeg arbejder med, udmærket godt ved, at det ikke er godt nok, det de præsterer.

Men fordi de ikke har et alternativ, fortsætter de ufortrødent med at underlevere.

Har du heller ikke tid til at forberede dine præsentationer?

Lad os nu være ærlige, det er spild af alles tid ikke at have styr på sin præsentationsteknik.

Efter dette kursus vil du vide, hvordan du opbygger dine præsentationer for at få størst virkning. Den gode nyhed er, at det vil tage dig meget mindre tid!

Du vil have en metode og teknik, der vil spare dig 50% af din forberedelsestid.

Laver I præsentationer i teams, vil I spare endnu mere tid på jeres fælles præsentationer.

Søger du en metode, der sikrer, at dine præsentationer sidder lige i skabet?

På syv timer vil du lære COS metoden (Credible On Stage), der b.la. bliver brugt til TED Talks, interne og eksterne præsentationer, Keynote speaks, salgspræsentationer og pitching.

Med udgangspunkt i din egen præsentation vil du på syv timer rykke dig fra at lave gennemsnitlige præsentationer til at lave præsentationer, der er professionelle, troværdige og spot on i forhold til dine budskaber.

 

Du vil udelukkende arbejde på din egen præsentation, og efter kurset vil du stå med en færdig præsentation, som aldrig har været bedre.

Kurset henvender sig til:

• CEO’s
• Ledere
• Ansatte hvis job kræver skarpe præsentationer
• Ansatte hvor oplæg er en del af salgsprocessen
• Ansatte hvor deres præsentationer skal gøre en forskel

Det her kommer du til at opleve på kurset.

På dette intensive 1 dags kursus lærer du de overraskende og enkle strategier bag effektiv, moderne præsentationsteknik, så du får samarbejdspartnere, der vil elske at høre, hvad du har at sige.

Dagen veksler mellem teori (COS metoden), arbejde på eget materiale og implementering.

Hvordan du laver en god start, der fanger lytterens opmærksomhed på en professionel, troværdig og faglig måde. Fokus ligger på dit indhold og på budskabet.
Hvordan du bruger psykologiske virkemidler og gennemtestede dramaturgiske værktøjer til at vække lytternes naturlige nysgerrighed for dit indhold og budskaber.
Hvordan du opbygger din præsentation, så du husker materialet meget bedre, samtidig med at der er en tydelig rød tråd i alt det, du siger. Hvis du har en tendens til at miste tråden og plapre derudad, så bliver denne viden meget værdifuld for dig.
Hvordan du versionerer dine præsentationer, så du overholder tiden. Du får en guideline til, hvordan du strukturerer dine præsentationer alt afhængig af, om du skal tale i 10, 20, 30 minutter eller længere.
Hvordan du laver effektive og simple slide templates, dine lyttere vil elske, som derudover vil spare dig for oceaner af forberedelsestid på fremtidige præsentationer
Hvordan du skal levere dine præsentationer på en saglig og professionel måde, så de fænger lytternes interesse


VIGTIGT: Dette er ikke et salgskursus eller Powerpoint/Keynote kursus! Det er et præsentationsteknik kursus, der bygger på dramaturgiske værktøjer og psykologiske mekanismer til opbygning af dine præsentationer.

Hvem er Kristian Koch?

Kristian Koch er en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coaches, som hjælper Danmarks største erhvervsfolk og musikere til at formidle troværdige og fængende budskaber.

Kristian Koch hjælper virksomheder med at komme igennem med deres budskaber, når det virkelig gælder. Kristian Kochs ekspertise bygger på over 15 års erfaring med rådgivning af musikere og erhvervsfolk.

Kristian Koch hjælper b.la. Novo Nordisk, LEGO, Boston Consulting Group, Kromann Reumert, Red Bull, The Minds of 99, Benal, DJ Martin Jensen, Phlake, Jada og Hanne Boel.

Hvad kan du forvente efter kurset?

  • Du fremstår mere troværdig og professionel
  • Du vil føle dig mere sikker
  • Dine budskaber står meget skarpere
  • Du undgår adfærd, som sænker din status
  • Du udstråler ro, selv når der er pres på

Er kurset din tid og investeringen værd?

Hvorfor ikke investere i at kunne forbedre alle dine fremtidige præsentationer? For hvad betyder grundig forberedelse, den rette data, de rigtige kilder, hvis leveringen ikke understøtter selvsamme. Hvad betyder store summer i marketing, opsøgende arbejde og flot materiale, hvis tilhørerne ikke lytter efter?

Kurset er den rigtige investering for dig, der:

Vil sælge dine budskaber gennem oplæg - uden at sælge
Vil overbevise modtagerne uden at presse på
Laver præsentationer, salgspræsentationer, oplæg og pitches, der er 10 minutter eller længere
Vil spare tid på at lave skarpe præsentationer
Laver præsentationer i teams

Kursuspris og det praktiske:

Din investering i kurset, som du vil profitere af i alle dine fremtidige præsentationer, er:

Kr. 10.995.- + moms

Dato: Kommer igen til foråret 2023. Skriv dig på ventelisten for mere information.

Sted: Industriens hus.

Forplejning: På dagen vil der blive serveret frokost, kaffe/the, snacks og kage.

Parkering: Der er gratis parkering.

Medbring: Egen computer med Powerpoint, Keynote eller lign. Medbring en præsentation, du ønsker at løfte til helt nye højder.

Kurset udsolgt på 7 dage – skriv dig på ventelisten

Alle pladser på kurset er fyldt. Skriv dig på ventelisten, og du vil få en notifikationsmail før alle andre, så snart jeg åbner for næste kursus.