præsentationsteknik kursus

Sådan opbygger man troværdige og fængende præsentationer – hurtigt!

Strategisk brug af Powerpoint til intern og ekstern kommunikation, hvor du skal sælge budskabet uden at sælge.

Intensivt præsentationsteknik kursus for virksomheder
Varighed: 2 x 4 timer (men kan tilpasses efter behov).
Antal deltagere: Op til 10.
Kurset kommer både på dansk & engelsk.

Udtalelser

“Jeg håber aldrig, vi kommer til at lave en dårlig præsentation igen

Den tanke har mange virksomheder og medarbejdere haft. Alligevel gør de ikke noget ved det – også selvom udfaldet af deres præsentationer ikke går efter hensigten.

Er dette også gældende for din virksomhed?

På 2 x 4 timer med dette intensive kursus, vil man rykke sig fra at lave middelmådige præsentationer til at lave præsentationer, der er professionelle, troværdige og fængende i forhold til ens budskaber og modtagere.

Hvad er det værd for din virksomhed, at I laver skarpe præsentationer?

Bruger I også oceaner af tid og penge på research, forskning, produktudvikling, konceptudvikling, hjemmesider, markedsføring osv.? Men når det kommer til selve leveringsdelen, som ansigt-til-ansigt præsentationer er, tager I den på rutinen.

Hvad er den reelle værdi for din virksomhed, hvis jeres præsentationer virker eller ikke virker? For de fleste af mine klienter er det rigtig mange millioner værd!

Hvis I er som de fleste, bygger I jeres præsentationer på mavefornemmelser. Eller også bruger I samme metode, som I har set jeres halvtørre universitetslærer bruge for 15 år siden.

Det værste er, at langt de fleste erhvervsfolk og ledere, jeg arbejder med, udmærket godt ved, at det ikke er godt nok, det de præsterer.

Men fordi de ikke har et alternativ, fortsætter de ufortrødent med at underlevere.

Har I heller ikke tid til at forberede jeres præsentationer?

Lad os nu være ærlige, det er spild af ens og ikke mindst kundens tid, at man ikke ved, hvordan man laver en god præsentation.

Efter dette kursus vil man vide, hvordan man opbygger sine præsentationer, så de har størst virkning. Og man vil spare tid!

Efter kurset vil man have en metode, der sparer en for 50% af sin forberedelsestid.

Laver I man præsentationer i teams, vil man spare endnu mere tid på fælles præsentationerne.

Søger din virksomhed en metode, der sikrer, at jeres præsentationer sidder lige i skabet?

På seks timer vil man lære COS metoden (Credible On Stage), der b.la. bliver brugt til TED Talks, interne og eksterne præsentationer, Keynote speaks, salgspræsentationer og pitching.

Med udgangspunkt i jeres egne præsentationer, vil I på seks timer rykke jer fra at lave “vi-håber-det-går-godt” præsentationer, til at lave præsentationer, der er professionelle, troværdige og spot on i forhold til jeres budskaber.

 

På kurset vil I udelukkende arbejde på jeres egen præsentation, og efter kurset vil I stå med den bedste præsentation, I har lavet til dato.

Kurset henvender sig til:

• CEO’s
• Ledere
• Ansatte hvis job kræver skarpe præsentationer
• Ansatte hvor oplæg er en del af salgsprocessen
• Ansatte hvor deres præsentationer skal gøre en forskel

Hvad vil man lære på kurset?

På dette intensive 2 dags kursus lærer man de psykologiske mekanismer og enkle strategier bag effektiv, moderne præsentationsteknik, så ens samarbejdspartnere husker det man har sagt – fordi det er spændende og seriøst præsenteret.

Dagene veksler mellem teori (COS metoden), arbejde på eget materiale og implementering.

Hvordan man laver en god start, der fanger lytterens opmærksomhed på en professionel, troværdig og faglig måde. Fokus ligger på indhold og budskabet.
Hvordan man bruger psykologiske virkemidler og gennemtestede dramaturgiske værktøjer til at vække lytternes naturlige nysgerrighed for ens indhold og budskaber.
Hvordan man opbygger sin præsentation, så man husker materialet meget bedre, samtidig med at der er en tydelig rød tråd i alt det, man kommunikerer. Hvis man har en tendens til at miste tråden og plapre derudad, er denne viden meget værdifuld.
Hvordan man versionerer ens præsentationer, så man overholder tiden. Man får en guideline til, hvordan man strukturerer sine præsentationer alt afhængig af, om man skal tale i 10, 20, 30 minutter eller længere.
Hvordan man laver effektive og simple slide templates, som ens lyttere vil elske, og som samtidig vil spare en for oceaner af forberedelsestid på fremtidige præsentationer
Hvordan man skal levere ens præsentationer på en saglig og professionel måde, så de fænger lytternes interesse


VIGTIGT: Dette er ikke et softwarekursus, hvor man lærer at bruge eksempelvis Powerpoint eller Keynote! På kurset vil man arbejde i et af de respektive programmer, men kurset kræver ingen teknisk snilde.

Alle kan være med uanset ens tekniske formåen.

Hvem er Kristian Koch?

Kristian Koch er en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coaches, som hjælper Danmarks største erhvervsfolk og musikere til at formidle troværdige og fængende budskaber.

Kristian Koch hjælper virksomheder med at komme igennem med deres budskaber, når det virkelig gælder. Kristian Kochs ekspertise bygger på over 15 års erfaring med rådgivning af musikere og erhvervsfolk.

Kristian Koch hjælper b.la. Novo Nordisk, LEGO, Boston Consulting Group, Kromann Reumert, Red Bull, The Minds of 99, Benal, DJ Martin Jensen, Phlake, Jada og Hanne Boel.

Hvad kan man forvente som deltager efter kurset?

  • Man fremstår mere troværdig og professionel
  • Man vil føle sig mere sikker
  • Ens budskaber står meget skarpere
  • Man undgår adfærd, som sænker ens status
  • Man udstråler ro selv under pres

Er kurset virksomhedens tid og investering værd?

Hvad betyder grundig research, den rette data, de rigtige kilder, hvis leveringen ikke understøtter selvsamme. Hvad betyder store summer i marketing, opsøgende arbejde og flot materiale, hvis tilhørerne ikke lytter efter?

Kurset er den rigtige investering for virksomheder, der:

Vil sælge sine budskaber gennem oplæg - uden at sælge
Vil overbevise kunden uden at presse på
Laver præsentationer, salgspræsentationer, oplæg og pitches, der er 10 minutter eller længere
Vil spare tid på at lave skarpe præsentationer
Laver præsentationer i teams

Ønsker du mere information?

Du er altid mere end velkommen til at ringe på tlf.: +45 61338833. Du kan også udfylde formularen.

Du hører fra mig inden 24 timer.