Design din ansøgning & vær overbevisende ved jobsamtalen

Design din ansøgn og få hjælp til jobsamtalen

Hvad vil du gøre for at få drømmejobbet?

Kampen om stillingerne er hård. Arbejdsgivere skal ofte vælge blandt flere hundrede ansøgninger. Tiden er knap, så hver ansøgning har gennemsnitlig under 30 sekunder. Det er derfor vigtigt, at din ansøgning skiller sig ud visuelt – det er effektivt og afkodes hurtigere end selve indholdet. Ved jobsamtalen gælder det samme: Du skal efterlade et godt førstehåndsindtryk og sende de rigtige kropssignaler. På den måde stiger din chance for at få jobbet dramatisk.

Hvad vil du lære på workshoppen

På workshoppen gennemgås retningslinjer for design i ansøgning og CV. Indholdet skal være lettilgængeligt. Der skal være en overskuelig komposition, letlæselige skrifttyper, synlige størrelser, tilpas lange linjer osv. Herudover skal det være karakteristisk og se godt ud. Selve tilgangen til jobsøgningen og den oplevelse, som man ønsker at skabe hos arbejdsgiveren gennemgås også. Oplevelsen skal gøres større, og man skal blive positivt bemærket. I den forbindelse vil der blive vist cases med eksempler på udformning af ansøgning, CV og ansøgnings-flows.

[quote]Tiden er knap, så hver ansøgning har gennemsnitlig under 30 sekunder. Det er derfor vigtigt, at din ansøgning skiller sig ud visuelt. Ved jobsamtalen gælder det samme: Du skal efterlade et godt førstehåndsindtryk og sende de rigtige kropssignaler.[/quote] Ligeledes vil der på workshoppen blive gennemgået, hvordan man får styr på sin fremtoning, og de signaler man vil sende, så man er bedre rustet til selve jobsamtalen. Hvordan står, går og sidder man. Hvordan kommer man godt fra start, så man får en god kontakt til arbejdsgiveren. Der vil derudover blive gennemgået do’s and don’ts, og hvad vi kan gøre for at skabe en godt stemning til jobsamtalen. Alt sammen vil blive eksemplificeres b.la. med videoklip.

> Søger du individuel rådgivning? Klik her.

Ved workshoppen veksles der mellem oplæg, øvelser og åben debat med deltagerne om deres aktuelle problemstillinger og overvejelser. Samtlige deltagere bedes medbringe en printet ansøgning og deres CV til øvelse! (fx den seneste ansøgning, de har skrevet)

Varighed: 6 timer
(som udgangspunkt (inkl. pause) – kan justeres efter behov)

Undervisere:

Kristian Koch
Kristian Koch
> Information om Kristian Koch


Ian Wisler-Poulsen
> Information om Ian Wisler-Poulsen

Book kurset eller få mere information:

Telefon: +45 61338833
Mail: kontakt@www.presentationskills