Strategisk brug af Powerpoint til salg 2018-01-16T13:31:17+00:00

Hvad får du med dig?

Ønsker du også at spare tid, sælge mere og være tryg i din powerpoint præsentation? Så har jeg løsningen til dig i min workshop ”Strategisk brug af powerpoint til salg”.

Workshoppen handler kort og godt om at se udfordringerne i din eksisterende præsentation og forbedre dem. Så du får en bedre forståelse for, hvad der rent faktisk virker, næste gang du skal holde en salgspræsentation hos din kunde. Jeg hjælper dig med effektivt at udarbejde den præsentation, der giver dig tryghed og styrke i at hente dit næste salg hjem. Sammen tager vi udgangspunkt i din virksomhed, og skruer op for troværdigheden samtidig med, at du bliver tryg i din powerpoint præsentation.

Jeg kommer med konkrete og forbedrende tips til de enkelte slides i din powerpoint og viser dig, hvordan du laver en præsentation, der virker!

Kurset tager udgangspunkt i PowerPoint, men rådene er grundlæggende og kan anvendes, uanset hvilket præsentationsprogram du anvender.

Dit udbytte

  • Optimering af salg via præsentation.

  • Mindre nervøsitet.

  • Mindre tidsspild.

  • Fremstå mere troværdig og kompetent.

  • Do’s and dont’s til brug af powerpoint.

BOOK FOREDRAG

Tak for mail - Kristian Koch

Din underviser

Kristian Koch er én af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coaches indenfor powerpoint og præsentationsteknikker.

Hans erfaring bygger på mere end 13 år, hvor han har coached erhvervsfolk i alle slags virksomheder både nationalt og internationalt. Han er ekspert i den gode powerpoint præsentation samt præsentationsteknikker, og har hjulpet et utal af klienter med at effektivisere tidsfaktor i opbyggelse af powerpoint samt optimering af slides i forbindelse med mersalg.

Book foredraget eller få mere information:

Find ud af hvor nemt vi kan optimere jeres powerpoint præsentationer, så I optimerer jeres salg. Tag fat i vores ekspert nu.

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt.