Dårlige præsentationer koster salg og penge

Ønsker du også at spare tid, sælge mere og være tryg i din PowerPoint præsentation? Så er løsningen til dig denne workshop ”Strategisk brug af PowerPoint til salg”.

Workshoppen handler kort og godt om at se udfordringerne i din eksisterende præsentation og forbedre dem. Så du får en bedre forståelse for, hvad der rent faktisk virker, næste gang du skal holde en salgspræsentation hos din kunde. Du får hjælp til effektivt at udarbejde den præsentation, der giver dig tryghed og styrke i at hente dit næste salg hjem. Sammen tager vi udgangspunkt i din virksomhed, og skruer op for troværdigheden samtidig med, at du bliver tryg i din PowerPoint præsentation.

Ved brug af konkrete og forbedrende tips til de enkelte slides i din PowerPoint ser du, hvordan du laver en præsentation, der virker!

Kurset kræver ingen teknisk snilde, da det handler om, hvordan man strategisk og dramaturgisk opbygger præsentationer, og ikke hvordan man teknisk benytter sig af eksempelvis Powerpoint eller Keynote.

Dit udbytte

  • Optimering af salg via præsentation.

  • Mindre nervøsitet.

  • Mindre tidsspild.

  • Fremstå mere troværdig og kompetent.

  • Do’s and dont’s til brug af powerpoint.

Metode

Via teori og praktiske øvelser guides du igennem de metoder, du behøver, for at du kan opnå dit salg med strategisk brug af din PowerPoint præsentation. Sammen finder vi vejen, så du virker endnu mere overbevisende hos din kunde, og de vælger dit produkt. Ligeledes ser du, hvad man bør undgå i en PowerPoint for at styrke sin troværdighed og autenticitet. Herefter vil du være klar til at brænde igennem til din næste salgspræsentation.

Hvis det i stedet er ønsket at fokusere på den interne kommunikation i virksomheden, da vil kurset Strategisk brug af PowerPoint til intern kommunikation være mere relevant.

Din virksomheds udbytte

  • Større udbytte ved kommende præsentationer.
  • Skarpere og tydeligere budskaber kunden kan huske.
  • Et fælles sprog omkring opbygning af salgspræsentationer.
  • De ansatte vil bruge mindre tid på forberedelse.
  • De ansatte vil føle sig mere sikre foran kunden.

Praktisk info

Varighed: 6 timer.
Antal deltagere: Ideelt op til 10.
Sprog: Dansk eller engelsk.
Afholdes nationalt og internationalt.
Kurset kommer som 1, 2 eller 3 dags kursus.

Hvem er Kristian Koch?

Kristian Koch er en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coaches, som hjælper Danmarks største erhvervsfolk og musikere til at formidle troværdige og fængende budskaber.

Kristian Koch hjælper virksomheder med at komme igennem med deres budskaber, når det virkelig gælder. Kristian Kochs ekspertise bygger på over 15 års erfaring med rådgivning af musikere og erhvervsfolk.

Kristian Koch hjælper b.la. Novo Nordisk, LEGO, Boston Consulting Group, Kromann Reumert, Red Bull, The Minds of 99, Benal, DJ Martin Jensen, Phlake, Jada og Hanne Boel.

Ønsker du mere information?

Du er altid mere end velkommen til at ringe på tlf.: +45 61338833. Du kan også udfylde formularen.

Du hører fra mig inden 24 timer.