Foredrag 2017-05-16T23:08:17+00:00

Foredrag

Presentation Skills tilbyder foredrag der:

  • virker i praksis fyldt med redskaber der vil optimere dine kommunikationsevner
  • kan justeres i længden, så du kan få et foredrag, der passer til dine behov.
  • der involverer deltagerne, så de er underholdt og aktiveret samtidig med de bliver klogere.

 

Bedre kommunikation, bedre arbejdsmiljø og bedre beslutninger

Nyt inspirerende, lærerigt og energigivende foredrag, der passer perfekt til gå-hjem møder, seminarer, konferencer eller i andre arbejds sammenhænge, hvor der er brug for et mentalt og energimæssigt indspark.

Få mere information om foredraget Bedre kommunikation, bedre arbejdsmiljø og bedre beslutninger

 

Fasthold dit publikum med PowerPoint

PowerPoints bruges til  at hjælpe dig som oplægsholder, til at formidle dit budskab effektivt. Oftest ender de dog med at gøre præcis det modsatte: de pacificerer, trætter og irriterer publikum. Men det er ikke svært at lave PowerPoints, der hjælper dig med at sælge dit budskab og fastholde publikums opmærksomhed. Det handler om blot at kende sin værktøjskasse. Mads-Peter Eusebius Jakobsen giver indblik i psykologien bag præsentationsteknik med visuelle virkemidler og konkrete tips til bedre Powerpoints.

Få mere information om foredraget Fasthold dit publikum med PowerPoint

 

Den Troværdige Præsentation

Det er en kendsgerning, at for de fleste mennesker – endda selv erfarne oplægsholdere – kan det være en skræmmende oplevelse, at lave en præsentation foran et publikum. Om det er foran venner, familie, kollegaer eller fremmede har ingen betydning – det er skræmmende.

Få mere information om foredraget Den Troværdige præsentation

 

Få styr på forberedelsen af det gode foredrag

Der findes en række værktøjer, der kan få dig sikkert gennem forberedelsesperioden og sikre dig et spændende og informerende foredrag, der sælger dit budskab. God forberedelse betyder mindre stress, mindre nervøsitet, bedre formidling.

Få mere information om foredraget Få styr på forberedelsen af det gode foredrag

 

Severin & Koch

Dit kropssprog, din præsentation – din succes! Hvilke signaler sender du, kan du afkode folk, bliver du nervøs? Få den viden om kropssproget de fleste burde have fået fra barnsben.

> Få mere information om foredraget Severin & Koch