Præsentationsteknik der virker 2018-02-20T09:37:28+00:00

Præsentationsteknik der virker

Det er en kendsgerning, at for de fleste mennesker – endda selv erfarne oplægsholdere – kan det være en udfordrende opgave, at holde en præsentation foran et publikum. Uanset antallet af tilskuere og hvor godt vi kender dem. Ofte handler det om, at vi som mennesker har et ønske om ikke at begå fejl foran andre.

Bliver du nervøs, når du skal præsentere? Ved du, at man ubevidst kan sende modsigende signaler med sit kropssprog under en præsentation? Hvordan håndterer du at komme ud af en ubehagelig situation midt i en præsentation?

Med foredraget Præsentationsteknik der virker får du på kort tid helt konkrete metoder til at forbedre din præsentationsteknik. Derefter vil du være klædt 100% på til din næste præsentation.

Få de to første råd og endnu mere inspiration ved at læse blogindlægget Frygter du også fejl?.

Dit personlige udbytte

 • Gør op med nervøsiteten.

 • Styrk dit budskab.

 • Brænd igennem.

 • Forstå dit publikum og fang deres opmærksomhed.

 • Fremstå mere troværdig.

 • Forbliv rolig.

BOOK KURSUS NU

Metode

Via gennemgang af relevant teori og praktiske øvelser lærer du metoder, der hjælper dig til at opnå målet med din næste præsentation. Du lærer, at forstå de udfordringer du møder, så du kan udnytte dem til din fordel.
Du finder du af, om du i virkeligheden sender signaler med kroppen, som ikke stemmer overens med din præsentation. Og du vil lære, hvordan du bruger din PowerPoint optimalt, så dit budskab kommer klart og tydeligt igennem til dit publikum. Du får en rygsæk med konkrete tips og teknikker, så din næste præsentation bliver din bedste.

Nervøsitet er noget alle oplever i større eller mindre grad, og derfor en vigtig faktor at (sam-)arbejde med. På kurset får du konkrete metoder til at håndtere din nervøsitet, så den ikke spænder ben for dig, men i stedet hjælper dig. Resultatet bliver en mere tydelig kommunikation og en rolig dig.

Ønsker du blot en præsentation af den teoretiske viden og ingen praktiske øvelser, så se her. Det er også muligt, at få hele pakken som e-kursus. Dermed kan du i dit eget tempo gennemse de enkelte moduler. Se vores e-kurser her.

Din virksomheds udbytte

 • Styrk troværdigheden gennem medarbejdernes præsentationer.
 • Undgå at drukne blandt andre virksomheders præsentationer.
 • Stærkere sammenhold blandt medarbejderne.
 • Spar tid i opbygning af PowerPoint præsentationer.
 • Optimering af kommunikation generelt.

Praktisk info

Varighed: 1-3 timer.
Sprog: dansk eller engelsk.
Afholdes nationalt og internationalt.

Kan skræddersyes efter behov.

BOOK KURSUS NU

”I have had the opportunity to work with Kristian on a presentation and communication skills workshop we ran multiple times this year, addressing colleagues with a variety of professional and international backgrounds. Kristian is highly observant, and he manages to convey his messages in an accurate, yet pleasant and humorous manner. Kristian’s professionalism makes every interaction easy and to the point, and the impact of his sessions clear to see.”

Yuval, Novozymes

Din underviser

Kristian Koch er oprindeligt uddannet terapeut, og er én af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coaches indenfor PowerPoint og præsentationsteknikker. Hans erfaring bygger på mere end 13 år, hvor han har coached erhvervsfolk i alle slags virksomheder både nationalt og internationalt.

Han er ekspert i den gode powerpoint præsentation samt præsentationsteknikker, og har hjulpet et utal af klienter med at effektivisere tidsfaktoren i opbygning af PowerPoint samt optimering af slides i forbindelse med mersalg.

Book foredraget eller få mere information:

Find ud af hvor nemt vi kan optimere jeres powerpoint præsentationer, så I optimerer jeres salg. Tag fat i vores ekspert nu.

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt.