Den perfekte Præsentation 2018-02-20T09:22:06+00:00

Styrk din troværdighed
og bliv en bedre oplægsholder

Kristian Koch viser hvordan med simple teknikker og virkbare metoder

Den perfekte præsentation

Mærker du nervøsiteten sprede sig i kroppen, når du skal forberede en præsentation? De svedige håndflader og hjertet der banker hurtigere og hurtigere. Det kan nærmest føles som om, at kroppen bliver lammet.

Det er en følelse, som de fleste oplægsholdere kender til. Nogen har bare lært at kontrollere det bedre end andre.

Nervøsitet er blandt de emner, der fokuseres på i kurset Den perfekte præsentation. Men det handler i større grad om at få indblik i konkrete metoder, som du kan bruge for at optimere din næste præsentation.

Dit personlige udbytte

  • Gør nervøsiteten din ven.

  • Vær tryg i din præsentation.

  • Brænd igennem.

  • Fremstå mere troværdig.

  • Forbliv rolig.

BOOK KURSUS NU

Metode

På en humoristisk, afslappet og pragmatisk måde, vil du blive introduceret til håndgribelige metoder, som du kan bruge allerede ved din næste præsentation. Med fokus på konkrete råd og teknikker vil foredraget ruste dig til at blive en bedre oplægsholder og styrke din troværdighed.

Du lærer, at forstå de udfordringer du møder, og ligeledes hvordan du kan vende dem og bruge dem i din favør.
Du finder du af, om du i virkeligheden sender signaler med kroppen, som ikke stemmer overens med din præsentation. Og du vil lære, hvordan du bruger din powerpoint optimalt, så dit budskab kommer klart og tydeligt igennem til dit publikum. Du går derfra med en rygsæk fuld af tips og tricks, så din næste præsentation bliver din bedste.

Ønsker du af forbedre dig gennem praktiske øvelser og ikke bare teori, så se her.

Nu er det også muligt at få personlig rådgivning. Her skræddersyes løsningen efter dit behov, så vi sammen kommer frem til det mål, du har sat dig i relation til præsentationsteknik. Læs mere om personlig rådgivning her.

Din virksomheds udbytte

  • Styrk troværdigheden gennem medarbejdernes præsentationer.
  • Undgå at drukne blandt andre virksomheders præsentationer.
  • Optimering af kommunikation generelt.

Praktisk info

Varighed: ca. 6 timer.
Antal deltagere: Ideelt op til 10.
Sprog: dansk eller engelsk.
Afholdes nationalt og internationalt.

Kan skræddersyes efter behov.

BOOK KURSUS NU

Din underviser

Kristian Koch er oprindeligt uddannet terapeut, og er én af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coaches indenfor PowerPoint og præsentationsteknikker.

Hans erfaring bygger på mere end 13 år, hvor han har coached erhvervsfolk i alle slags virksomheder både nationalt og internationalt. Han er ekspert i den gode powerpoint præsentation samt præsentationsteknikker, og har hjulpet et utal af klienter med at effektivisere tidsfaktoren i opbygning af PowerPoint samt optimering af slides i forbindelse med mersalg.

Book foredraget eller få mere information:

Find ud af hvor nemt vi kan optimere jeres powerpoint præsentationer, så I optimerer jeres salg. Tag fat i vores ekspert nu.

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt.