Præsentationsteknik der virker

Det er en kendsgerning, at for de fleste mennesker – endda selv erfarne oplægsholdere – kan det være en udfordrende opgave, at holde en præsentation foran et publikum. Uanset antallet af tilskuere og hvor godt vi kender dem. Ofte handler det om, at vi som mennesker har et ønske om ikke at begå fejl foran andre.

Bliver du nervøs, når du skal præsentere? Ved du, at man ubevidst kan sende modsigende signaler med sit kropssprog under en præsentation? Hvordan håndterer du at komme ud af en ubehagelig situation midt i en præsentation?

Med foredraget Præsentationsteknik der virker får du på kort tid helt konkrete metoder til at forbedre din præsentationsteknik. Derefter vil du være klædt 100% på til din næste præsentation.

Få de to første råd og endnu mere inspiration ved at læse blogindlægget Frygter du også fejl?

Dit personlige udbytte

  • Gør op med nervøsiteten.

  • Vær tryg i din præsentation.

  • Brænd igennem.

  • Fremstå mere troværdig.

  • Forbliv rolig.

BOOK KURSUS NU

Metode

På en humoristisk, afslappet og pragmatisk måde, vil du blive introduceret til håndgribelige metoder, som du kan bruge allerede ved din næste præsentation. Med fokus på konkrete råd og teknikker vil foredraget ruste dig til at blive en bedre oplægsholder og styrke din troværdighed.

Du lærer, at forstå de udfordringer du møder, og ligeledes hvordan du kan vende dem og bruge dem i din favør.
Du finder du af, om du i virkeligheden sender signaler med kroppen, som ikke stemmer overens med din præsentation. Og du vil lære, hvordan du bruger din powerpoint optimalt, så dit budskab kommer klart og tydeligt igennem til dit publikum. Du går derfra med en rygsæk fuld af tips og tricks, så din næste præsentation bliver din bedste.

Ønsker du af forbedre dig gennem praktiske øvelser og ikke bare teori, så se her.

Nu er det også muligt at få personlig rådgivning. Her skræddersyes løsningen efter dit behov, så vi sammen kommer frem til det mål, du har sat dig i relation til præsentationsteknik. Læs mere om personlig rådgivning her.

Din virksomheds udbytte

  • Styrk troværdigheden gennem medarbejdernes præsentationer.
  • Undgå at drukne blandt andre virksomheders præsentationer.
  • Optimering af kommunikation generelt.

Praktisk info

Varighed: 1-3 timer.
Sprog: dansk eller engelsk.
Afholdes nationalt og internationalt.

Kan skræddersyes efter behov.

BOOK KURSUS NU

Hvem er Kristian Koch?

Kristian Koch er en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coaches, som hjælper Danmarks største erhvervsfolk og musikere til at formidle troværdige og fængende budskaber.

Kristian Koch hjælper virksomheder med at komme igennem med deres budskaber, når det virkelig gælder. Kristian Kochs ekspertise bygger på over 15 års erfaring med rådgivning af musikere og erhvervsfolk.

Kristian Koch hjælper b.la. Novo Nordisk, LEGO, Boston Consulting Group, Kromann Reumert, Red Bull, The Minds of 99, Benal, DJ Martin Jensen, Phlake, Jada og Hanne Boel.

Ønsker du mere information?

Udfyld formularen så hører du fra mig inden for 24 timer.

Du er også altid mere end velkommen til at ringe på
tlf.: +45 61338833 eller skrive til kontakt@presentationskills.dk